نظر به عینیت بخشی به آیه شریفه «الّذینّ إِن مّکّنّاهُم فِی الأّرضِ أّقامُوا الصّلاةّ»، اهتمام به توسعه وترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه و براساس تفاهم نامه ستاد اقامه نماز کشور با دانشگاه فرهنگیان مورخ  1399/06/12 و حمایت از فعالیتهای ابتکاری و خلاقانه در حوزه نماز و در راستای جهاد تبیین، جهت بهره گیری از ظرفیت فناوری اطلاعات و فضای مجازی برای عرضه توانمندی ها و فعالیت کنشگران فرهنگی و دانشجومعلمان توانمند، خلاق، نوآور، مبتکر و نواندیش دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور، طرح فرهنگی " پویش و جشنواره نماز خوب" اجرا خواهد شد.
این طرح فرصت و بستری برای توسعه مشارکت، فرهنگسازی، تشکیل جوامع یادگیری، مدیریت دانش و تجارب ارزنده قشر وسیعی از فعالین مجازی دانشگاه در قالبهای متنوع دینی، فرهنگی و اجتماعی است. امید است اجرای "پویش و جشنواره نماز خوب"  موجب تزاید هم کنشی، هم گرایی و مؤانست بیش از پیش خانواده سترگ دانشگاه فرهنگیان و ثبت برگ زرین دیگری در افتخارات آن گردد.

زمانبندی طرح:
از ولادت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ( نیمه شعبان اسفند سال1400شمسی) تا عید بزرگ ولایت (عید غدیرخم سال  1401 شمسی)

عنوان

زمان

آئین افتتاحیه

شنبه 1400/12/21

مهلت ثبت نام

تا پایان فروردین ماه 1401

مهلت ارسال آثار در مرحله استانی

تا پایان اردیبهشت ماه 1401

انجام داوری در مرحله استانی و ارسال آثار نفرات برتر استان ها به مرحله کشوری

تا پایان خرداد ماه 1401

انجام داوری در مرحله کشوری

تا 15 تیرماه 1401

آیین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان کشوری

یکشنبه 1401/05/02

فرآیند شرکت در طرح:

علاقمندان به شرکت در طرح میبایست براساس زمانبندی مندرج در جدول فوق، در سامانه طرح مطابق با آدرسهای پیوست (به تفکیک هر استان) ثبتنام نمایند.علاقمندان در این بخش پس از ثبت نام، حداکثر می توانند در 2رشته طرح شرکت نموده و آثار خود را تولید و درسامانه طرح، بارگذاری نمایند.

علاقمندان پویش در این بخش مشارکت خود را با انتشار محتوای مرتبط با طرح و یا اقدام خود در جهت توسعه وتعمیق فرهنگ اقامه نماز، در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به انضمام عبارات: "#نماز_خوب" و"#دانشگاه_فرهنگیان" اعلام خواهند کرد.

فرآیند اجرای پویش و جشنواره:

دبیرخانه استانی موظف است با استفاده از اساتید مجرب آثار دریافتی را ارزیابی و اعلام نتایج، سه نفر اول هر رشته را به دبیرخانه مرکزی معرفی نمایند.

رشته های جشنواره:
آوایی:
اذان، قرائت، ادعیه و اذکار نماز

علمی: یادداشت، گزارشهای تحلیلی، تلخیص (منبع:کتاب مدیریت اقامه نماز در مدرسه)
ادبی: شعر و ترانه، داستان کوتاه
هنری: خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، عکس نوشته، استندآپ (بیان تجربیات و خاطرات)، تولید موسیقی یا سرود
رسانه ای: پادکست، تولید کتاب صوتی، ساخت فیلم مستند، فیلمکوتاه، سخنرانیکوتاه، نماهنگ، اینفوگرافیک
بخش ویژه: ایده پردازی شامل ارائه طرحها و ایده های جذاب و نوآورانه برای دعوت و جذب دانشجومعلمان ودانش آموزان به نماز، معرفی الگوهای برتر آموزش نماز

داوری آثار:
آثار شرکت کنندگان در 2مرحله مورد ارزیابی و داوری قرار خواهد گرفت:

مرحله استانی: آثار همه شرکتکنندگان توسط هیئت داوران استانی ارزیابی و داوری میشوند و آثار برتر برای شرکت
در مرحله کشوری، به دبیرخانه مرکزی ارسال خواهند شد.
مرحله کشوری: آثار معرفی شده از سوی استان ها در کمیتههای داوری در دبیرخانه مرکزی، مورد ارزیابی و داوری
قرار میگیرند و آثار برگزیده از میان آنها انتخاب میشوند.
جوایز و هدایا:
به برگزیدگان این طرح جوایزی به شرح جدول ذیل اهدا میشود:

رتبه

جوایز مرحله کشوری

اول

لوح سپاس( زرین) + کمک هزینه سفر مشهد مقدس به مبلغ 20میلیون ریال

دوم

لوح سپاس(سیمین) + کمک هزینه سفر مشهد مقدس به مبلغ 05میلیون ریال

سوم

لوح سپاس(بلورین) + کمک هزینه سفر مشهد مقدس به مبلغ 00میلیون ریال

تبصره :0حد نصاب کسب رتبه در مرحله کشوری، احراز 90درصد نمره کل می باشد.
تبصره :2از استانهای موفق در جذب حداکثری شرکت کنندگان در طرح به نحو شایسته تقدیر بعمل خواهد آمد.
(به ترتیب تا 5استان مورد تشویق قرار خواهد گرفت و از امتیاز ویژه ای بهرهمند خواهند شد.)